M7 verhuurt 1967 m² in aan Nederlandse Drogisterij Service

M7 Real Estate Netherlands heeft voor haar fonds M7 EREIP IV Dutch Propco 2 een verhuurtransactie verricht aan de Printerweg 6 in Amersfoort.

Het pand is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein De Hoef en is goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.
De Nederlandse Drogisterij Service (NDS) heeft voor een lange termijn 1967 m² kantoorruimte gehuurd, verdeeld over een aantal verdiepingen, alsmede 40 parkeerplaatsen. NDS is de franchiseorganisatie voor zelfstandige drogisterijen in Nederland. NDS is met haar eigen distributiecentrum en servicekantoor de franchisegever voor de formules DIO en DA.

Direct na verwerving heeft M7 Real Estate de komst van NDS mogelijk gemaakt door met zittend huurder, de Kamer van Koophandel, een verplaatsing binnen het gebouw overeen te komen. Hierdoor kon de NDS de gewenste intern aaneengesloten verdiepingen huren wat essentieel is voor hun bedrijfsvoering.
Verhuurder verkreeg het pand in augustus 2017 met een leegstandspercentage van 66%. Met deze deal is het leegstandspercentage binnen 4 maanden teruggebracht naar 3%.

MVGM bedrijfshuisvesting makelaar heeft deze transactie tot stand gebracht namens M7 Real Estate. De Nederlandse Drogisterij Service werd bij deze transactie geadviseerd en bijgestaan door Vastgoed Centraal uit Hilversum.