Onafhankelijke research & tools voor vastgoedprofessionals
PropertyNL staat synoniem voor ‘gedegen kennis van zaken op vastgoedgebied’. Behalve dé leverancier van informatie over alle aspecten van het vastgoed zijn we een solide partner en een interessante werkgever. Met al onze producten en diensten richten wij ons op de vastgoedprofessional in Nederland en Europa.

Over PropertyNL

PropertyNL is in 2000 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot dé onderzoeksorganisatie en uitgeverij op het gebied van commercieel vastgoed en de woningmarkt in Nederland. Het eigen onderzoek is de basis voor gedegen en gevarieerde publicaties. We brengen nieuws, rapporten en onderzoeksresultaten via verschillende kanalen, zowel via print als digitaal. Met al deze publicaties richten wij ons op de vastgoedprofessional in Nederland. Wij willen hiermee een toonaangevende bron van informatie zijn voor onder meer makelaars, ontwikkelaars, beleggers en financiers, woningcorporaties, overheid, adviseurs, advocatuur, facility managers en architecten.

Team

Bij PropertyNL en de Europese zusterorganisatie PropertyEU zijn inmiddels 40 enthousiaste professionals werkzaam. Kenmerkend zijn een hechte samenwerking waarbij we elkaar constant inspireren en stimuleren om een beter product af te leveren. Werken bij PropertyNL betekent regelmatig contact met de kopstukken uit de vastgoedwereld en de mogelijkheid tot ontplooiing en profilering binnen deze sector.