Advertenties

Nieuws

 • img

  Pionieren onder de Omgevingswet: de bouwvergunning 2.0

  Hoewel op dit moment nog niet 100% zeker is wanneer en zelfs óf de Omgevingswet in werking zal treden, is wel duidelijk dat er met de komst van deze nieuwe wet het nodige gaat veranderen. Als de Omgevingswet wordt ingevoerd is een van de belangrijkste wijzigingen voor de vastgoedpraktijk het ‘geknipte’ vergunningstelsel voor bouwprojecten.

  Lees verder
 • img

  CBRE IM beperkt plannen WTC Zuidas

  CBRE IM heeft zijn plannen voor het WTC aan de Zuidas in Amsterdam aangepast. De belegger focust nu op verduurzaming en spreekt slechts van een kleinschalige uitbreiding.

  Lees verder
 • img

  ASR Real estate schaft 44 woningen Ridderhof aan

  ASR real estate heeft namens het ASR Dutch Core Residential Fund 44 woningen gekocht in het nieuwbouwproject Ridderhof in Wassenaar van de Wabs Vastgoed B.V. De bouw van deze levensloopbestendige woningen startte eind januari. De oplevering is gepland voor de tweede helft van 2024.

  Lees verder
 • img

  Groen licht voor 135 seniorenwoningen Alphen aan den Rijn

  Woonforte gaat de nieuwbouw van 135 woningen voor senioren tussen Magnoliastraat en Bosparkweg in Alphen aan den Rijn voorbereiden. De corporatie bouwt het project in twee fasen: fase 1 met 67 appartementen en fase 2 met 68 appartementen.

  Lees verder
 • img

  Ballast Nedam gaat 215 woningen op Strandeiland bouwen

  Ballast Nedam Development heeft de eerste tender op Strandeiland Amsterdam met het project Strandeiland No1, naar ontwerp van Space&Matter, NL Architects en Zones Urbaines Sensible, gewonnen. Het betreft een project van 215 woningen, waaronder middeldure huur, koop en vrije sector, bedrijvigheid en een mobiliteitshub.

  Lees verder
 • img

  VOF Westergouwe en Credit Linked Beheer bouwen Gouds appartementencomplex

  VOF Westergouwe -een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Heijmans Vastgoed)- en Credit Linked Beheer hebben overeenstemming bereikt voor de realisatie van een appartementencomplex in Gouda. Het gebouw, naar een ontwerp van Kokon Architectuur en Stedenbouw, bestaat uit 54 appartementen, een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond en parkeergelegenheid  op een  gemeenschappelijk binnenterrein.

  Lees verder

Transacties

PropertyProfs

;