Lexima vestigt nieuw hoofdkantoor in Amersfoort

Lexima heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het gebouw Amsterdamseweg 51 A/B te Amersfoort.

Door de strategische ligging ten opzichte van de binnenstad en het station van Amersfoort als ook de uitstekende autobereikbaarheid is voor deze locatie gekozen. Lexima huurt van 3116 m² en 80 parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw Amsterdamseweg 51A/B is gelegen op het bedrijventerrein De Isselt, een locatie met een strategische en aantrekkelijke ligging nabij de Amersfoortse binnenstad, het centraal station en het moderne Eemplein.

Vloervelden

Het bedrijf zal meerdere bedrijfsonderdelen op deze locatie samenvoegen. Het totale kantoorgebouw meet 4701 m², is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en beschikt over grote open vloervelden. Vanwege het vertrek van Ormco kwam een groot gedeelte van de kantoorruimte in het gebouw voor verhuur beschikbaar. De kwaliteit van het gebouw in combinatie met de ligging heeft Lexima doen besluiten vanuit Leusden naar deze locatie in Amersfoort te verhuizen. Met de verhuur aan Lexima is het gebouw weer volledig langjarig verhuurd.

Lexima is een internationaal opererende education technology provider. Met haar bewezen effectieve programma’s helpen ze leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte op het gebied van lezen, schrijven en rekenen.

CBRE begeleidde de vertrekkend huurder en verhuurder in deze transactie, Lexima werd geadviseerd door Molenbeek Makelaars, partner in Dynamis.