Vestigingslocaties.nl
Vergelijk de beste beleggings- en vestigingsmogelijkheden per gemeente

Vestigingslocaties.nl is de website waar gemeenten de beschikbare kantoor-, bedrijfsruimte- en woningbouwlocaties presenteren. De website wordt gecomplementeerd met de gelijknamige rubriek in PropertyNL Magazine met achtergrondinformatie over Nederlandse gemeenten als vestigingslocatie.

Op Vestigingslocaties geven gemeenten inzicht in omvang, prijzen, ligging en bestemming van terreinen, kavels en projecten, in combinatie met algemene informatie over onderwerpen als bereikbaarheid, beschikbare arbeidspotentieel en de lokale economische gang van zaken. De informatie per gemeente wordt aangevuld met het actuele nieuws over nieuwe vestigers en investeerders.

Inmiddels wordt het aanbod op de site jaarlijks door ruim 60.000 bezoekers bekeken.

De beleggings- en vestigingsmogelijkheden op de site worden vervolgens door PropertyNL onder de aandacht gebracht van beleggers, makelaars en eindgebruikers via website, nieuwsbrief, magazine en social media.

Zo is het platform de beste tool voor beleggers en eindgebruikers die zoeken naar nieuwe beleggingsmogelijkheden in het vastgoed en een startpaginas zoeken om een quick scan te krijgen van het aanbod in enkele tientallen gemeenten en namen en contactgegevens van de betrokken contactpersonen.

Mogelijkheden

Een gemeente richt een eigen ‘mini-site’ in op de website Vestigingslocaties.nl. Op de subpagina Profiel beschrijft zij zichzelf als ideale vestigingslocatie, op de subpagina Marktontwikkelingen geeft zij aan wat het gevoerde beleid is om bedrijven naar zich toe te halen en op de subpagina’s Locaties & Projecten biedt zij detailinformatie en contactgegevens per locatie, terrein, project of kavel.

De gemeente neemt per 12 maanden deel aan het platform als content partner en kan de geboden informatie op de site uiteraard op elk gewenst moment actualiseren en veranderen. 

Deelname

Bent u geïnteresseerd in deze unieke mogelijkheid om uw gemeente, projecten of diensten onder de aandacht te brengen (print én online), neem dan contact met ons op.

Charles Truijen 
Sales Manager 
T 088 - 776 73 75 
M 06 - 239 797 35 
truijen@propertynl.com

Reinier Trel 
Sales Director 
T 088 - 776 73 49
M 06 - 212 134 23 
trel@propertynl.com  

 

Brochure Vestigingslocaties 2022