Rianne Vedder start als CFO bij Bouwinvest 

Drs. Rianne Vedder RC treedt per 15 oktober in dienst als chief financial & risk officer (CFRO) bij Bouwinvest. In deze functie is ze verantwoordelijk voor de Financial Shared Services van Bouwinvest.

Vedder zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de ingezette groeistrategie en verdere professionalisering van de organisatie. Ze volgt Arno van Geet op die een nieuwe uitdaging aanging bij Frasers Property Europe. Met de komst van Vedder is het directieteam van Bouwinvest als volgt ingevuld:

Dick van Hal, chief executive officer
Rianne Vedder, chief financial & risk officer
Stephen Tross, chief investment officer International Investments
Allard van Spaandonk, chief investment officer Dutch Investments

Onder Financial Shared Services vallen onder andere de volgende afdelingen en verantwoordelijkheden: Control & Reporting, Risk Management, Accounting & Financial Property Services, Tax, Business Technology & Process Management en Research & Strategic Advisory.

Dick van Hal, CEO bij Bouwinvest: “Met name met haar werkervaring op het gebied van governance en risk management zal Rianne een belangrijke rol gaan spelen in het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen en een verdere optimale financiële- en risicobeheersing. In de rol van statutair directeur zal ze ook fungeren als een belangrijke sparringpartner binnen het directieteam.”

Vedder was voorheen partner bij EY Financial Services Advisory en medeverantwoordelijk voor de groei en verdere ontwikkeling van de adviespraktijk van de EY-organisatie. Daarnaast adviseerde ze cliënten in de financiële sector en leidde zij transformatietrajecten op het gebied van finance & control, governance, integraal riskmanagement en IT oplossingen. Daarvoor bekleedde ze diverse functies binnen EY Financial Services en Capgemini.