René van der Boor benoemd als technisch asset manager bij Logicor

Logicor, een van de grootste eigenaren en managers van logistiek vastgoed in Europa, heeft René van der Boor (34) benoemd tot Technisch Asset Manager in Nederland en België.

Van der Boor start op 1 december en is verantwoordelijk voor het technisch management van de portefeuille evenals het aansturen van de externe technisch property managers.

Duurzaamheid zal een belangrijk aandachtspunt zijn voor Van der Boor. Hij zal samenwerken met verschillende teams om ervoor te zorgen dat nieuwe ontwikkelingen en herontwikkelingen voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen, als onderdeel van Logicor’s streven om haar ambitieuze CO2-reductiedoelstellingen te behalen.

Van der Boor heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Technisch Management in commercieel vastgoed. Hij komt van NSI in Amsterdam en was daarvoor Technisch Manager bij Cushman & Wakefield en Savills.
Logicor is eigenaar en manager van een uitgebreid netwerk van distributie- en last-mile vastgoedlocaties op bewezen plekken in Nederland en België.