Provada zorgt voor veel transacties

Traditiegetrouw werden er in de Provada-week veel transacties gemeld. De grootste was van DHG, dat een erfpachtovereenkomst sloot voor 12 ha in Vlissingen om er een DC van 70.000 m² op te zetten.

DHG sloot de erfpachtovereenkomst met North Sea Port voor een kavel grond van 12 hectare in het havengebied van Vlissingen. DHG gaat hier een Smartlog-DC bouwen. Deze transactie sluit aan bij de eerdere transacties die DHG deed voor respectievelijk 11 en 31 hectare in het havengebied van Vlissingen. Alle drie de locaties worden gefaseerd ontwikkeld tot logistieke centra.

CBRE IM sloot een nieuwe huurovereenkomst voor Tower Ten in WTC Amsterdam. Hoff huurt 7250 m² en wordt hiermee nu grootste huurder in Tower Ten.

In de PropertyNL datasheet van week 22–24 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Ook is er ruimte voor leningen. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.