Klaas Bosma vanaf 2023 general manager Reasult

Klaas Bosma volgt volgend jaar Aart Zandbergen op als general manager van Reasult.

Bosma werkt sinds juni 2017 bij Reasult als director development & operations en sinds begin dit jaar ook als lead solution director real estate management.

Reasult stond ruim twintig jaar onder leiding van Aart Zandbergen, één van de oprichters van het bedrijf.  “Ik draag vol vertrouwen het stokje over aan Klaas Bosma. Zijn enorme ervaring op de terreinen waar onze klanten continu bezig zijn hun processen, rapportages en resultaten te verbeteren maakt hem voor mij de ideale general manager van Reasult”, aldus Zandbergen.

Bosma heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van projectontwikkeling, portefeuillemanagement en financiële analyses. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor het verbeteren en verbreden van de dienstverlening. Voor Reasult was hij verantwoordelijk voor de afdeling accountservices bij CBRE. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Twynstra Gudde op het gebied van vastgoedeconomie en portefeuille optimalisaties, zowel voor aanbieders als eindgebruikers.

Per 1 januari 2023 wordt Reasult volledig eigendom van Planon. De overname biedt Reasult de mogelijkheid de activiteiten te verbreden met oplossingen voor property management.

img
Redacteur
Profiel