Hessel Diekerhoff en Elise Adriaansen naar Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield heeft Hessel Diekerhoff (37) en Elise Adriaansen (28) benoemd tot respectievelijk associate en consultant Debt & Structured Finance.

Met deze benoemingen telt het debt & structured finance team onder leiding van Maud Visschedijk zes adviseurs.

Adriaansen startte haar carrière als finance trainee in het ING international talent programme, gevolgd door de benoeming tot associate binnen ING Capital Management, waar ze ervaring opdeed binnen de internationale financieringsmarkt. Het afgelopen jaar was ze actief als zelfstandig ondernemer op het gebied van internationale coaching. Adriaansen studeerde international business administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, gevolgd door een master of science in finance aan de Esade Business School in Barcelona.

Diekerhoff werkte ruim tien jaar bij FGH Bank, waar hij als relatiemanager verantwoordelijk was voor het structureren en effectueren van vastgoedfinancieringen voor vastgoedinvesteerders en -ontwikkelaars. Meest recent werkte hij bij Beaufort Corporate Consulting, waar hij veel ervaring opdeed als financieel adviseur met complexe bouw- en beleggingsfinancieringen voor nationale en internationale vastgoedpartijen. Diekerhoff is in 2017 afgestudeerd aan de Amsterdam School of Real Estate, waar hij na zijn doctoraal bedrijfskunde (2007) zijn master of science in real estate (specialisatie vastgoedbeleggen) behaalde.