Fusie Haagse notariskantoren

De twee Haagse notariskantoren De Jong & De Nerée en Van Buttingha Wichers zullen elkaar met ingang van 1 januari 2018 versterken.

Door het samengaan en onder leiding van de partners van beide kantoren wordt de veelzijdigheid aan diensten uitgebreid. Het nieuwe kantoor start met ongeveer veertig medewerkers en is daarmee het grootste zelfstandige notariskantoor van Den Haag. Vooralsnog opereren beide partijen vanuit hun eigen kantoor in respectievelijk Scheveningen en Den Haag.

Caroline Neering-de Nerée tot Babberich, partner bij De Jong & De Nerée notarissen: 'We gaan verder onder de naam Van Buttingha Wichers notarissen, dat zowel gevestigd is in Den Haag als Scheveningen. Er verandert niet veel voor de cliënten van beide kantoren en zij kunnen blijven vertrouwen op dezelfde notarissen, zorg en kwaliteit.'

Foto: De partners van De Jong & De Nerée notarissen en Van Buttingha Wichers notarissen. V.l.n.r.: Frans van Rijckevorsel van Kessel, Eelko Smit, Caroline Neering-de Nerée tot Babberich, Ad de Jong, Thierry Burgemeestre en Hans Kielstra.