Fashionretailer Vila verhuist naar Ruiterskwartier in Leeuwarden

Fashionretailer Vila, onderdeel van de Bestseller Group, verhuist van Nieuwestad 122 naar een nieuwe winkel aan het Ruiterskwartier in het centrum van Leeuwarden.

Vila Stores sloot een langjarige huurovereenkomst met CBRE Investment Management voor de huur van circa 458 m2 verdeeld over 292 m2 winkelruimte op de begane grond en 166 m2 secundaire ruimte op de 1ste verdieping van Ruiterskwartier 155.

De nieuwe winkel aan het Ruiterskwartier komt tussen Only en Blokker en opent naar verwachting op 29 september 2022.

Met de verhuur van ruim 2.000 m2 winkelruimte aan Cotton Club afgelopen zomer (aan de Nieuwestadzijde) en de huidige verhuur aan Vila, is de plint van de voormalige V&D in Leeuwarden volledig verhuurd.

Het Ruiterskwartier in het hart van de historische binnenstad van Leeuwarden is een gevarieerd verblijfsgebied dicht bij het Fries Museum met uiteenlopende winkels, horeca en authentieke delicatessenwinkels. De nieuwe winkel van Vila ligt nabij andere Bestsellerformules zoals Only, Jack & Jones, Pieces en Name It.

Het pand in Leeuwarden is een belegging in CBRE’s Dutch Retail Platform, een niet-beursgenoteerde investeringsstrategie gemanaged door CBRE Investment Management. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield - in collegiale samenwerking met Kooijstra Feenstra Bedrijfsmakelaars - adviseerde CBRE Investment Management bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met Vila Stores.