Start bouw ParcVeld in Zoetermeer

Op feestelijke wijze is de start van de bouw van de 100 woningen van ParcVeld ingeluid door het opgraven van de schat van Zoetermeer.

ParcVeld, onderdeel van de gebiedsontwikkeling DuinParc, bestaat uit 40 eengezinswoningen en 60 appartementen. DuinParc is de laatste ontwikkeling in de wijk Oosterheem, grenzend aan het groene natuur- en recreatiegebied Bentwoud. MRP heeft hier 125 woningen ontwikkeld.

ParcVeld bestaat uit 60 appartementen – verdeeld over twee gebouwen: BentParc en ParcWoud – en 40 eengezinswoningen. De 1e fase van DuinParc met 25 eengezinswoningen wordt binnenkort opgeleverd.  Paul Trip, Algemeen Directeur MRP: ‘DuinParc is een diverse gebiedsontwikkeling op een unieke plek in Zoetermeer naast het natuur- en recreatiegebied BentWoud.’

Het ontwerp van ParcVeld is van Hans Been Architecten en de realisatie wordt door Ten Brinke gedaan. De woningen worden in verschillende fases naar verwachting van eind 2023 tot medio 2024 opgeleverd. MRP ontwikkelde eerder nieuwbouwproject Oostererf in Zoetermeer.