Bizerba en Intr. betrekken nieuw bedrijfspand in Hengelo

Bizerba en Intr. zijn recent verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein De Veldkamp in Hengelo.

Beide bedrijven hebben een langjarige huurovereenkomst getekend: Bizerba voor Lemerij 10, Intr. voor Lemerij 20..

Het onder architectuur ontworpen, hoogwaardige gebouw ligt op een mooie zichtlocatie en is onlangs opgeleverd. De inrichting en afwerking is door Kato Projecten gedaan. Het bedrijfspand voldoet aan alle huidige duurzaamheidseisen  en heeft een totale oppervlakte van circa 2000 m² en staat op een perceel van circa 3327 m².

Beide huurders betrokken in april hun nieuwe huisvesting. Bizerba huurt circa 630 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen, circa 682 m² bedrijfsruimte en circa 152 m² entresol. Bovendien huurt het bedrijf 40 parkeerplaatsen op het omliggende terrein.

Het gehuurde van Intr. betreft circa 200 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen, circa 435 m² bedrijfsruimte en 13 parkeerplaatsen.

Verhuizing naar Hengelo

Na 20 jaar verruilt Bizerba Nederland, dochteronderneming van de Bizerba Group, het hoofdkantoor in Enschede voor de nieuwe bedrijfsruimte in Hengelo. Bizerba Nederland heeft 60 medewerkers in dienst. De Duitse multinational Bizerba is sinds 1886 een toonaangevende leverancier van weegschalen, snijmachines, vulsystemen, etiketten en software voor de retail, industrie en logistiek. De familie Kraut leidt het bedrijf al vijf generaties lang en is nog steeds 100% eigenaar van het familiebedrijf.

Intr. Is een groothandel voor woninginrichting die alles levert aan professionals zoals woninginrichters, projectinrichters ZZP’ers of parketteurs. De hoofdvestiging van Intr. is gevestigd in Deventer.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de partijen in deze transactie.