‘Pre-zomerrush’ op beleggingsmarkt voor kantoortransacties

De luwe zomerweken voor werkend Nederland staan voor de deur of zijn net begonnen. Dat de laatste eindjes net voor de vakantieperiode nog aan elkaar worden geknoopt, was ook zichtbaar op de transactiemarkt voor kantoorbeleggingen.

In Maarssen kocht Quadoro Investments een prominent kantoorgebouw gelegen naast het NS-station van Maarssen Property. Het 10.500 m² tellende kantoorgebouw huisvest meerdere huurders en beschikt daarnaast over een parkeergarage met daarin plek voor 155 auto’s.

Cocon Vastgoed Management kocht in Rotterdam ook een ‘stationslocatie’, aan de Schiekade 34. Het gebouw telt 8 bouwlagen en heeft een vloeroppervlak van 8700 m².

In Schiphol Rijk wisselde kantoorgebouw ‘White Rabbit’ van eigenaar. FlexxInvestments heeft het pand van 5000 m² en 148 parkeerplaatsen gekocht van Coin Vastgoed. In het kantoorgebouw aan de Tupolevlaan 41–63 zijn door verkoper Coin onlangs investeringen gedaan, met name ten behoeve van de ‘vergroening’ van het object.

In de PropertyNL datasheet van week 26en 27 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.