Spotler verhuist van Zoetermeer naar Double U in Den Haag

Marketingtechnologiebedrijf Spotler huurt kantoorruimte in Den Haag Leidschenveen naast het winkelcentrum.

Spotler, onder andere gespecialiseerd in software voor e-mail marketing automation, transactionele e-mail en social media management, zal in het Double U gebouw aan de Henri Faasdreef 312 in Den Haag ongeveer 1330 m² kantoorruimte met 14 parkeerplaatsen erbij gaan huren.

Het van energielabel A voorziene Double U is gelegen in deelgebied Leidschenveen en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Het ligt naast winkelcentrum Leidschenveen en schuin tegenover een belangrijke halte van de Randstadrail. Het is een ontwerp van de Architekten Cie. uit Amsterdam. 

Nog beschikbaar

Na de komst van SWOV eerder dit jaar, is de gebouweigenaar verheugd om nu ook Spotler Group te verwelkomen. In Double U is nog slechts ongeveer 2500 m² beschikbaar, in units vanaf 1.150 m².

De gebouweigenaar Double U Building werd bij deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate, in collegiale samenwerking met CBRE en Cushman & Wakefield. AREA Occupier Solutions heeft Spotler geadviseerd en draagt tevens zorg voor het interieurontwerp en de turnkey realisatie.