Benoemingen bij Maarsen Groep

De Maarsen Groep heeft mr. Onno Grootes aangesteld als hoofd Asset Management, ir. Ton Boon als adjunct-directeur en ir. Vincent van Sabben als senior ontwikkelaar (op de foto van links naar rechts).

Grootes is als hoofd Asset Management verantwoordelijk voor de commercie en rendementsoptimalisatie van de vastgoedportefeuille (woningen en commercieel onroerend goed). Daarnaast geeft hij leiding aan de afdeling Asset Management. Grootes was hiervoor onder andere werkzaam als senior asset manager bij Propertize en Bouwfonds Investment Management. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en voltooide in 2009 zijn MRE-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate.

Boon is sinds 2008 in dienst bij de organisatie. Als adjunct-directeur zal hij zich voornamelijk richten op de ontwikkelportefeuille van de Maarsen Groep.

Per 1 januari 2017 treedt Vincent van Sabben in dienst bij Maarsen Groep als senior ontwikkelaar. Hij maakt een overstap van IGG Bointon de Groot, waar hij als senior bouweconomisch adviseur werkzaam was. HIj studeerde Bouwkunde aan de TU Delft en studeerde in 2008 af in de richting Building Technology.