VO Patents & Trademarks huurt in Winthont Loft Offices

VO Patents & Trademarks heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ongeveer 881 m² vvo kantoorruimte aan de Winthontlaan 6 in Utrecht.

De gehuurde ruimte ligt op de vierde verdieping van De Winthont Loft Offices Utrecht. Er horen 20 parkeerplaatsen bij in de ondergelegen parkeergarage. De eigenaar van het kantoorgebouw is de Franse belegger Société Civile de Placement Immobilier a capital variable PF02.

Het kantoorgebouw is ontwikkeld door RVI XIV, een combinatie bestaande uit Onis Vastgoed en Reggeborgh Groep. In het gebouw zijn reeds gevestigd Brunel Nederland, Bolton Nederland, Celgene, Plegt-Vos, Promedico, Fit20 en Maandag Interim Professionals.

VO Patents & Trademarks heeft als kernactiviteit het adviseren en het verlenen van uitvoerende diensten op het gebied van intellectuele eigendom.

L’Etoile Properties trad op namens de eigenaar van het gebouw. Waltmann Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten. Huurder VO Patents & Trademarks werd begeleid door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.