Fiera Capital opent Haagse vestiging

De Canadese vermogensbeheerder Fiera Capital gaat een vestiging in Den Haag openen. Het kantoor wordt geleid door Jeroen van Rooij.

Van Rooij gaat de divisie van Fiera Capital voor de Benelux en Scandinavië aansturen. Het bedrijf wil met zijn Haagse vestiging dichtbij de klanten in West- en Noord-Europa zitten. Het is de vijfde vestiging van Fiera Capital in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Klaus Schuster, ceo van Fiera Capital EMEA:  “Onze Nederlandse kantooropening is de volgende stap in de groei van ons bedrijf en de snelle expansie in de EMEA-regio, met succesvolle lanceringen in Zwitserland en Abu Dhabi in februari van dit jaar.”

Met tientallen jaren ervaring in de vermogensbeheersector brengt Van Rooij uitgebreide expertise in de Benelux en Scandinavische markten met zich mee. Voordat Van Rooij bij Fiera startte, werkte hij ruim elf jaar bij Principal Asset Management, waar hij verantwoordelijk was voor de bedrijfsontwikkeling in de Benelux en het beheer in Scandinavië en Frankrijk. Eerder bekleedde hij soortgelijke functies bij Robeco Asset Management, SEI Beleggingen, ING Investment Management en Goldman Sachs Asset Management.