Eerste Avani Hotel in Museumkwartier Amsterdam

Minor Hotels, een wereldwijde hospitality groep met meer dan 540 hotels in 56 landen, introduceert Avani Hotels & Resorts in Amsterdam.

In het tweede kwartaal transformeert NH Amsterdam Museum Quarter aan de Hobbemakade 50 in Avani Museum Quarter Amsterdam. De 163 kamers van het hotel nabij het Rijksmuseum worden voorafgaand aan de komst van het nieuwe hotellabel vernieuwd. Op de begane grond van het hotel deelt een open lobby lounge de ruimte met The Pantry, Avani’s kenmerkende grab-and-go concept.

"De komst van Avani Museum Quarter Amsterdam vormt een belangrijke mijlpaal voor Minor Hotels en versterkt ons streven om wereldwijd uitzonderlijke ervaringen te bieden aan onze gasten. Met deze opening kunnen gasten van Avani zich onderdompelen in het kunstzinnige design van onze nieuwste parel in Nederland", aldus CEO Dillip Rajakarier van Minor Hotels.

De aanstaande lancering van Avani in Amsterdam volgt op de recente uitbreiding van het merk in Europa. Vorig jaar werden hotels toegevoegd in Madrid, Milaan en Venetië, gevolgd door de opening van het Avani Frankfurt City Hotel begin 2024.

img
Redacteur
Profiel