Zonnig lenteweekje in retail-land

In deze zonnige lente week waren er veel deals te melden in retail-land.

CBRE Investment Management heeft afgelopen week meerdere nieuwe huurders opgetekend voor winkelcentrum Amsterdamse Poort aan het Bijlmerplein in Amsterdam. Boekhandel Athenaeum, die meerdere vestigingen in Amsterdam en Haarlem heeft, waaronder een vestiging op het ’t Spui in Amsterdam tegenover het bekende café Hoppe, zal een nieuwe zaak openen op het Bijlmerplein. Ook de Salsa Shop, een Mexicaanse snackformule meldt zich als nieuwe huurder. Daarnaast keert de KFC, na enige tijd afwezig te zijn geweest, terug in een volledig vernieuwd restaurant op het Bijlmerplein. Verder verhuizen de snoepketen Jamin en rijwielspeciaalzaak Van Speijk Tweewielers naar nieuwe units binnen het winkelcentrum.

In Utrecht heeft Klépierre een grote winkel verhuurd aan H&M Home. Het bekende kledingmerk beschikt sinds enige tijd over een conceptstore-formule waarbij het de focus meer richt op lifestyle-artikelen en design en interieur. De winkel van 742 m² moet in juli de deuren openen.

In de PropertyNL datasheet van week 18 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.