Verhuurtransacties in complex Central Trade Parc in Capelle

Afgelopen twee maanden hebben er 15 verhuurtransacties plaatsgevonden in het complex Central Trade Parc, gelegen aan de Cypresbaan 15-37 te Capelle aan den IJssel. Het gaat om totaal 950 m² aan transacties.

Culmen Real Estate heeft onlangs 1,5 etage volledig nieuw ingericht als modern businesscenter en de units zijn op een enkele na binnen 2 maanden succesvol verhuurd.

Transacties in het gemoderniseerde businesscenter hadden een omvang van 32 m² tot en met 78 m². Alle units zijn voorzien van nieuwe airco splitunits, binnenzonwering, vloerbedekking en databekabeling met glasvezel aansluiting. Nieuwe huurders zijn onder meer Ambulante Begeleiding Rotterdam, Den Besten Bouw, Faben Consultancy, Q&R Administratie en Belastingadviseurs, Stichting Training & Adviesbureau Vyent, Innovative Apps en Met Opzet. Daarnaast is er separaat nog een halve etage van 250 m² verhuurd. Met deze transacties is het complex aan de Cypresbaan 15-37 van in totaal 5.000 m² nu bijna volledig verhuurd.

Culmen Real Estate heeft in samenwerking met het makelaarsteam bestaande uit De Mik Bedrijfshuisvesting en Goud Bedrijfshuisvesting deze verhuurtransacties succesvol tot stand gebracht.