Na Woerden opent Hofclub Werken & Vergaderen tweede locatie in Utrecht

In het voorjaar van 2019 opent flexibele kantooraanbieder Hofclub Werken & Vergaderen een locatie aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht.

Het is de tweede vestiging van Hofclub, dat ook is gevestigd bij station Woerden.  De nieuwe locatie in het pand van UW (Uitvoerder Wet sociale werkvoorziening) op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers.

De totale gehuurde oppervlakte van de Utrechtse Hofclub bedraagt 2500 m². In de nieuwe locatie kunnen vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen.

Hofclub Werken & Vergaderen is een eigentijds kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. In Woerden wordt al vier jaar met deze formule gewerkt. ‘Wij bieden flexibele, inspirerende en volledig ingerichte werkplekken en ruime vergaderruimten aan,’ aldus eigenaar Arnoud van Raak. 

Per 1 januari 2019 is Melissa Westerveld als de nieuwe locatiemanager van 
Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht gestart. Zij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Utrecht. Medio maart zal Hofclub Werken & Vergaderen haar deuren open voor vergaderingen en flexwerkers.