Veranderingen in directie FGH Bank

Jan Boerrigter en Rob Wismans treden per 1 september aanstaande terug uit de statutaire directie van FGH Bank.

Jan Boerrigter en Rob Wismans treden per 1 september aanstaande terug uit de statutaire directie van FGH Bank.

De statutaire directie van FGH Bank zal vanaf 1 september 2015 uit drie leden bestaan: Fred Weenig (CEO), Roel van de Bilt (CCO) en Carolina Wielinga (CFRO/COO)

Rob Wismans zal binnen Rabobank hoofd Resolutie en Recovery worden bij Rabobank Group Risk Management. Wismans is sinds 1 augustus 2010 CFRO bij FGH Bank en werkte eerder bij Rabobank Nederland en Rabobank International in diverse functies.

Jan Boerrigter heeft met het oog op de geplande integratie van FGH Bank binnen Rabobank besloten om ruimte te maken voor anderen om de nieuwe vastgoedorganisatie binnen Rabobank vorm te gaan geven, en zich te oriënteren op een nieuwe uitdaging. Boerrigter is ruim 27 jaar werkzaam bij FGH Bank en maakt sinds 1 augustus 2010 deel uit de statutaire directie.

Voor de directie en de raad van commissarissen van FGH Bank is voorgaande, mede gezien de geplande integratie van FGH Bank, aanleiding om het aantal statutaire directeuren van vier terug te brengen naar drie.

Per 1 september aanstaande zal Carolina Wielinga als Chief Financial and Risk Officer/Chief Operating Officer (CFRO/COO) toetreden tot de statutaire directie van FGH Bank, een en ander onder voorbehoud van toetsing door de toezichthouders. Wielinga is sinds november 2013 werkzaam als CFRO bij Rabo Vastgoedgroep, en is een all-round finance executive met 21 jaar werkervaring in diverse functies.