Week 8: CityLink breidt portefeuille uit

In week 8 heeft CityLink zijn vastgoedportefeuille uitgebreid met zo’n 28.000 m² en heeft Trunkrs een bedrijfsruimte van ruim 10.000 m² gehuurd.

Ook in week 8 heeft CityLink weer drie grote transacties gesloten. Het betreft de aankoop van drie logistieke complexen in Rotterdam, Purmerend en Amersfoort. Met de aankoop van deze panden heeft CityLink nu 92 logistieke complexen in zijn logistieke portefeuille.

Bij de verhuurtransacties viel de transactie van Trunkrs op, een bezorgpartner voor e-commerce. Het pand bevindt zich aan de Rosmolenlaan 7 en meet 10.280 m² bedrijfsruimte met bijbehorend kantoor. De locatie Rosmolenlaan biedt Trunkrs de mogelijkheid om zijn pakketbezorgingsactiviteiten in Nederland en Vlaanderen verder uit te breiden.

In het PropertyNL-overzicht met transactiedata van week 8 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.


img
Redacteur
Profiel