CityLink verwerft logistieke objecten in Rotterdam, Purmerend en Amersfoort

CityLink breidt haar logistieke vastgoedportefeuille uit met de aankoop van drie nieuwe assets, tezamen ruim 28.000 m².

Met deze aanwinsten omvat de portefeuille van CityLink nu in totaal 92 logistieke objecten. CityLink is het last-mileplatform van Highbrook Investors en Proptimize.

De eerste van de recente drie aankopen bevindt zich aan de Bunschoterweg 99-115 en Arie den Toomweg 31 en 37 te Rotterdam. Het totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt hier circa 13.000 m². Huurders zijn Burando en Ship Spare Logistics. Bridgegap heeft deze transactie namens CityLink begeleid en De Mik Real Estate Partners namens verkoper.

PotatoNext

Het tweede object, aan de Van IJssendijkstraat 176 te Purmerend, biedt een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 11.000 m². PotatoNext, de grootste coöperatie in Nederland op het gebied van consumptieaardappelen, is huurder op deze locatie. Verkopende partij is Moonstone Groep en Renew Real Estate heeft deze transactie begeleid namens CityLink.

Het derde object bevindt zich aan Stuwdam 22 te Amersfoort (IOS-locatie) en heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 4200 m² en een aanvullend buitenterrein van 9100 m².  Onder andere Van Hooft, Bergnet en Vodafone (uitzendmast) zijn hier gehuisvest. Investables heeft deze transactie begeleid namens CityLink en Domicilie namens verkoper Smink Hoevelaken Vastgoed. Savills heeft de technisch due diligence uitgevoerd namens CityLink.