Unifore en The Office Operators starten vastgoedbedrijf Utoo

Vastgoedbelegger Unifore Real Estate en flexibele kantooraanbieder The Office Operators hebben gezamenlijk het vastgoedbedrijf  Utoo opgericht. Dat hebben beide bedrijven gisteren op de Mipim bekendgemaakt.

Utoo gaat zich richten op de verwerving, optimalisatie en ontwikkeling van vooruitstrevende kantoorpanden en -complexen in Nederland en mogelijkerwijs daarbuiten. In samenwerking met de markt zal geprobeerd worden panden aan te bieden die goed aansluiten bij de visie van beide partijen: toekomstbestendige objecten waar flexibiliteit en een veelheid aan faciliteiten worden toegevoegd.

Sipke Feenstra, The Office Operators: 'Dit initiatief is een logisch gevolg van het volwassen worden van de flex-aanbieders. De groei van de vraag naar ons product is exponentieel. Om de diverse flexibele klantenwensen te kunnen combineren met een product dat beter aansluit bij hun wensen is het van belang dat we sturing kunnen geven aan de gehele produktketen van een operationele werkplek.'

Jeroen van Spaendonck, Unifore Real Estate: 'Door de samenwerking tussen onze bedrijven kunnen we een kantoorprodukt ontwikkelen dat aansluit bij de sterk veranderde behoefte van de toekomstige kantoorgebruiker. Hierbij zijn de kernwaarden, behalve een goede locatie, flexibiliteit, service en kwaliteit.'

De nieuwe combinatie is 1 maart officieel van start gegaan en hoopt binnen afzienbare tijd zijn eerste acquisitie wereldkundig te maken.