Rutger Sterk en Ellen de Jong local partner GT Amsterdam

Rutger Sterk en Ellen de Jong - van den Boogaard zijn benoemd tot partner van advocatenkantoor Greenberg Traurig Amsterdam.

Sterk begon zijn carrière bijna negen jaar geleden bij GT. “Greenberg Traurig heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt, waarbij ook de M&A-praktijk zich stevig heeft geprofileerd. Ik zal graag mijn bijdrage blijven geven aan het verder uitbouwen van die praktijk”, aldus Sterk.

De Jong maakt drie jaar gleden de overstap vanuit de Rijksoverheid naar GT. “Mijn kennis en ervaring op het gebied van het civiele recht, it en het aanbestedingsrecht is een goede aanvulling gebleken. De stap naar local partner is een mooie waardering voor mijn inzet en ik kijk er naar uit om private en publieke partijen creatief, pragmatisch en oplossingsgericht te blijven adviseren en bij te staan in procedures.”

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 advocaten, fiscalisten en notarissen en 47 kantoren wereldwijd.

img
Redacteur
Profiel