Directeur Aart Jan Verdoold vertrekt bij Green Real Estate

Algemeen directeur Aart Jan Verdoold vertrekt aan het einde van dit jaar bij vastgoedinvesteerder Green Real Estate. Hij is er dan 14 jaar werkzaam geweest.

Voordat Verdoold in 2005 samen met Jan Zeeman van de gelijknamige textielketen een vastgoedonderneming oprichtte, werkte hij bij Basis Bedrijfshuisvesting in Leiden. Toen hij als directeur en partner met Green Real Estate aan de slag ging, was hij 27 jaar. Via zijn werk bij Basis Bedrijfshuisvesting heeft hij Jan Zeeman leren kennen.

Aart Jan Verdoold (40) ‘Na ruim 14 jaar met veel plezier leiding te hebben gegeven aan dit prachtige vastgoedbedrijf, wordt het tijd voor nieuwe uitdagingen. De komende periode zet ik mij er volledig voor in om straks de overgang naar een nieuwe directeur soepel te laten verlopen, zodat hij of zij een optimale start kan maken’.

Verdoold verdwijnt op 1 januari 2020 niet volledig bij Green. 'Ik heb afgesproken dat ik mogelijk nog betrokken blijf bij een aantal dossiers. Dat is uiteraard in afstemming met mijn opvolger die de rvc zal gaan zoeken. Ook zal ik actief worden bij het World Food Center, een project dat we vijf jaar geleden hebben verworven. Het betreft gebiedsontwikkeling bij Ede-Wageningen, gelieerd aan de universiteit. Hier moet een campus komen, à la de High Tech Campus in Eindhoven, maar dan op het gebied van food.'

Jan Zeeman, aandeelhouder, ‘Onder de bezielende leiding van Aart Jan is vastgoed een professionele activiteit van ons familiebedrijf geworden. Green maakt mij trots, ik ben Aart Jan daar zeer erkentelijk voor’.

Op de website van Green staat een uitgebreid interview met Aart Jan Verdoold.