Boelens de Gruyter verhuurt 840 m² in Fashion House

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft nieuwe huurders aangetrokken voor het Fashion House aan het Koningin Wilhelminaplein 8–10 in Amsterdam. De drie nieuwe gebruikers huren in totaal 840 m².

Het gaat om groothandel Bolly Pronto Moda, ontwerpbureau voor visuele communicatie Link Design en modeconcept Maison365. Het gebouw krijgt hierdoor meer diversiteit in de huurders, iets dat in lijn ligt met de ontwikkeling van het gebied tussen de A10 en station Lelylaan. In het gebouw is nog circa 320 m² kantoorruimte beschikbaar.

“Het gebouw is nu bijna volledig verhuurd”, aldus directeur Maarten de Gruyter van Boelens de Gruyter. “Samen met Heida Deken en DRS Makelaars gaan we nu op zoek naar huurders voor de laaste ruimtes die nog beschikbaar zijn. Ik ben blij dat we er in geslaagd zijn meer diversiteit in de gebruikers van het gebouw gekregen, in lijn met de ontwikkeling van het gebied naar een multifunctionele omgeving.”

Boelens de Gruyter kocht het gebouw eind vorig jaar en heeft afgelopen tijd de algemene ruimtes vernieuwd, waardoor ze nu de uitstraling hebben die past bij de historie van het industriële object, een voormalige modefabriek. Op de tweede verdieping is een coffeecorner met wifi die huurders kunnen gebruiken om te vergaderen of te flexwerken. Het gebouw is voorzien van een nieuw innovatief intercomsysteem (Openr) dat met een app te bedienen is.