APF-AG joint venture verhuurt in Papendorp aan T-Systems Nederland

T-Systems heeft een langjarige huurovereenkomst voor ruim 2300 m² vvo getekend met een joint venture tussen AFP International en Angelo Gorden in het onlangs geïntroduceerde concept ‘Life’ te Papendorp.

Het gebouw staat aan de Van Deventerlaan 31–51 in Utrecht. De joint venture heeft vorige jaar het gebouw aangekocht en is hierna direct gestart met de herontwikkeling van dit gebouw naar het concept ‘Life’.

Life is een geheel nieuw kantoorconcept. Het gebouw biedt plek aan nationale en internationale corporates, middelgrote organisaties en kleine zelfstandigen of start-ups. De grote en efficiënte vloeren zijn volgens de verhuurder ideaal voor grote en kleinere organisaties en het serviced en taylor made office concept Brigss biedt al mogelijkheden vanaf circa 30 m². Alle gedeelde voorzieningen bevinden zich rond het sociale hart dat momenteel volledig wordt gerenoveerd. Per augustus 2018 zijn de werkzaamheden in Life afgerond en opent het kantoor zijn deuren.

T-Systems Nederland (dochter van Deutsche Telekom AG) levert diensten op gebied van ict-outsourcing, cloud netwerk, digitalisering, internet of things en security en heeft voor Life gekozen vanwege de kwaliteit van het gebouw, de zichtlocatie en de goed bereikbare ligging op Papendorp, de efficiënte indeling en aanwezige gebouwvoorzieningen.

CBRE trad op als adviseur voor de huurder bij deze transactie. Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder in collegiale samenwerking met JLL.