ABC Planontwikkeling en BTB Investments realiseren 140 woningen op Buitenhof Lelystad.

De samenwerking tussen ABC Planontwikkeling en BTB Investments zorgt in de komende 3 jaar voor bijna een derde van woonwijk Buitenhof in Lelystad.

In de groene oostrand van Lelystad wordt een nieuwe woonwijk van circa 450 woningen op circa 55 ha gerealiseerd met diverse type half-vrijstaande en vrijstaande woningen op ruime kavels te midden van een parkachtige omgeving met tal van voorzieningen die het leven veraangenamen. Alle woningen liggen aan het water of aan het park.

ABC Planontwikkeling is onderdeel van ABC Vastgoed Groep, opgericht in 1949. Sinds de naoorlogse wederopbouw is ABC betrokken in vele complexe (gebieds)ontwikkelingen. Dit veelal in opdracht van institutionele partijen, zoals pensioenfondsen, woningbouwcorporaties en gemeentes, en (als netwerkorganisatie) in samenwerking met de meest deskundige partijen voor de opgave.

BTB Investments is onderdeel van de BTB Group waarvan Bernhard ten Brinke aandeelhouder is. BTB Investments houdt zich, onder andere door middel van samenwerkingsverbanden, bezig met investeringen in vastgoedprojecten, zowel nationaal als internationaal.

Buitenhof Lelystad wordt verder ontwikkeld en gerealiseerd in samenwerking met diverse gespecialiseerde partijen waaronder Arcus Zuid als projectmanager, Zeelenberg Architectuur, Plegt Vos infra & milieu, en Bouwbedrijf Hof.