Ad Hoc gaat beveiligen

Ad Hoc breidt uit met het nieuwe beveiligingsproduct Security.

Ad Hoc breidt uit met het nieuwe beveiligingsproduct Security.

Met het nieuwe product Ad Hoc Security levert Ad Hoc nu ook totaaloplossingen op het gebied van beveiliging van vastgoed.

Met een nieuw totaalpakket aan producten, waaronder gecertificeerde beveiligers, hondenbeveiliging, technische beveiliging, toezichthouders, bedrijfsnoodplannen en advies, biedt Ad Hoc nu alle vormen van dienstverlening aan op het gebied van beveiliging van vastgoed. Samen met klanten wordt een risicoanalyse opgesteld om de best mogelijke beveiligingscombinatie te kunnen bieden. Op die manier wordt gehoor gegeven aan de vraag uit de markt naar zwaardere beveiligingsmaatregelen en kunnen klanten nu zowel binnen als buiten de leegstandperiode bij Ad Hoc terecht.

Hans Spanjersberg, general manager Ad Hoc: 'Met de introductie van het product Security is Ad Hoc de eerste leegstandbeheerder in het bezit van een VCA-certificaat en voldoet daarmee aan alle geldende voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Een eigen ND-nummer zorgt voor de officiële status van beveiligingsorganisatie. Daar zijn we trots op!'