Belloya opent winkel in Stadshart Amstelveen

Belloya breidt uit en heeft een nieuwe winkel geopend aan Binnenhof 61 in Stadshart Amstelveen. Belloya verkoopt trendy kleding in grote maten.

De eigenaar van Stadshart Amstelveen is Unibail-Rodamco. Om de regionale positie van het winkelcentrum te behouden en te verbeteren acht Unibail-Rodamco het aantrekken van (nieuwe) winkels en concepten noodzakelijk. Daarom wordt gewerkt aan een gemeenschappelijk gedragen visie voor het Stadshart Amstelveen voor de periode 2020–2025. Hiermee wordt het kader gecreëerd waarbinnen Stadshart Amstelveen duurzame invulling kan geven aan onder andere de retailmix, wat in combinatie met de verschillende services de regionale positie verder kan verstevigen en uitbouwen.

Er wordt gewerkt aan een overdekte Rembrandtpassage en er is een facelift gepland van het Stadsplein. Daranaast krijgt Stadshart Amstelveen in de tweede helft van 2016 verschillende nieuwe huurders. Onder andere NZA (New Zealand Auckland) opent in oktober zijn deuren in het winkelcentrum. Onlangs openden Sport 2000, We Are Labels en Clarks al hun deuren.