Bestseller kiest voor New Babylon Shops & Restaurants

DEN HAAG - Het Deense modeconcern Bestseller kiest met de merken Vero Moda, Only en Jack & Jones voor New Babylon Shops & Restaurants in Den Haag. In totaal betrekken zij circa 800 m[sup]2[/sup] winkelruimte. Daarmee is weer een belangrijke stap gezet naar de opening van dit nieuwe winkelcentrum in september 2013.

DEN HAAG - Het Deense modeconcern Bestseller kiest met de merken Vero Moda, Only en Jack & Jones voor New Babylon Shops & Restaurants in Den Haag. In totaal betrekken zij circa 800 m2 winkelruimte. Daarmee is weer een belangrijke stap gezet naar de opening van dit nieuwe winkelcentrum in september 2013.

In New Babylon Shops & Restaurants komt een mix van winkels voor mode, lichaamsverzorging en gezondheid, een supermarkt en services. Er is ook ruim plaats voor horeca. Huurders van New Babylon Shops & Restaurants zijn onder meer Mango, Spar, Adidas, G-Star, Coffee Company, Greenbean, Simit Sarayi, AKO, De Buren en Sixt. Ook keren enkele vanouds vertrouwde partijen terug. Dit zijn het Brabants Lederwarenhuis, Dungelmann, Sarinah en De Tuinen.
New Babylon Shops & Restaurants ligt naast station Den Haag Centraal, waar dagelijks 190.000 mensen in- en uitlopen. Een ondergrondse parkeerplaats heeft circa 1000 plaatsen. Het bestaande winkelcentrum uit de jaren '70 is herontwikkeld door een samenwerking van Fortress en SNS Property Finance. New Babylon bevat met een mix van wonen, werken en winkelen.
New Babylon Shops & Restaurants investeert ook in aankleding, architectuur, kunst, innovatie en moderne communicatiemiddelen. Zoals 24/7 digitaal shoppen, mobiel betalen met Paypal, geuren, click & collect. De coördinatie van marketing en events is in handen van een professioneel mallmanagement. De verhuur is in handen van een intern verhuurteam in samenwerking met de retailspecialisten WPM en HB Kroese Paternotte.