Winkelpark De Meent in Papendrecht loopt weer vol

In korte tijd is ongeveer 3.000 m2 vacante winkelruimte in het centrum van Papendrecht verhuurd, waaronder 1.800 m2 in koopcentrum De Meent. 

 

Winkelcentrum De Meent is het hoofdwinkelcentrum van Papendrecht waar winkels, horeca en zakelijke dienstverlening gevestigd zijn. Het centrum met een BVO van ruim 20.000 m2 is verdeeld over 2 niveaus in de straten Oude Veer/Veerpromenade/Meentpassage/Weteringsingel/Brederodelaan.

Next Real Estate en Achmea Real Estate -namens één van hun institutionele klanten- zijn elk voor 50% eigenaar van het winkelpark. De afgelopen jaren kampte het centrum net als vergelijkbare centra in kleinere en middelgrote centra met een oplopende steden, onder meer door het vertrek van grote huurders als C & A en Bristol. 

Die leegstand wordt nu voor een belangrijk deel gevuld door nieuwe huurders, waaronder de kledingzaken KIK Textielen (883 m2), Only Fashion (391 m2) en Madeliefje Babykleding (62 m2). Daarnaast worden een Kleine Wereld (gaming en hobby, 183 m2) en De Makerij (beauty, 269 m2) aan het centrum toevoegd. 

Beheerder is Cushman & Wakefield, dat samen met Blok Makelaardij heeft gezorgd voor deze uitbreiding.