KleinKantoor opent 5e kantoorlocatie in Amsterdam

Het Amsterdamse vastgoed concept KleinKantoor maakt een sterke groei door en opent de vijfde locatie in Amsterdam naar verwachting in november 2017.

Het betreft het object aan de Nieuwezijds Voorburgwal 162-170. KleinKantoor opent daarmee haar derde locatie in het centrum van Amsterdam.

KleinKantoor huurt het object aan van eigenaar Metroprop. JLL heeft de verhuurder geadviseerd in collegiale samenwerking met makelaarskantoor 1530 in de totstandkoming van de overeenkomst.

KleinKantoor voert de komende maanden een verbouwing uit waarbij gekozen wordt voor een huisstijl die het karakter van het pand versterkt. Het concept wordt toegepast op ruim 3800 m² verdeeld over vijf verdiepingsvloeren. De locatie zal gecommuniceerd worden onder de naam 'Spuistraat 111-123'.

Het monumentale pand dateert uit 1888 en is door zijn unieke ligging zeer goed bereikbaar. De Nieuwezijds Voorburgwal en de directe omgeving maken een interessante ontwikkeling door onder andere de opening van het W Hotel, restaurants, winkels en galeries. Zo staan er verkeersaanpassingen gepland en zal het gebied groener worden met meer ruimte voor voetgangers, fietsers etc. Dit verhoogt de aantrekkelijkheid van het gebied voor bedrijven om zich in deze omgeving te vestigen.