Industrious opent prestigieus flexkantoor aan Amsterdam Zuidas

Industrious opent een flexibele werkpleklocatie in complex Tripolis-Park aan Amsterdam Zuidas.

De flexplekaanbieder kondigt voor dit najaar een innovatief kantoor aan, dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne hybride werknemer.  "We zijn er trots op dat we een unieke flexwerkplek kunnen creëren in één van de snelst ontwikkelende zakendistricten van Europa. Tripolis-Park is prachtig en het wordt één van onze meest iconische flexplekken in ons wereldwijde portfolio. De nieuwe locatie is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Industrious in Europa," zegt CEO Jamie Hodari.

Industrious aan het Burgerweeshuispad 301 zal 5.125 m2 coworking-ruimte inrichten met in totaal 539 bureaus, in een mix van privékantoren, flexibele kantooroplossingen voor grote teams, gemeenschappelijke ruimtes voor samenwerking en afgesloten ruimtes voor ongestoord werken. Het Tripolis-complex, dat in juni 2022 na een grondige renovatie en uitbreiding werd opgeleverd, bestaat uit drie torens die zijn ontworpen door architect Aldo van Eyck. Het complex is Breeam- en Well-gecertificeerd.

"Zuidas Amsterdam is de belangrijkste kantoorlocatie in de regio", zegt Boukje Rijkens, director CBRE Advisory & Transaction Services, Occupier Office. "De nabijheid van de luchthaven Schiphol, de hoogopgeleide beroepsbevolking en het diverse culturele en economische klimaat maken de regio een aantrekkelijke keuze voor zowel nationale als internationale bedrijven. De vraag naar kantoorruimte is traditioneel hoog in dit gebied."

 

img
Redacteur
Profiel