William Investments en De Greef kopen in Den Haag

DEN HAAG - William Investments uit Rotterdam en De Greef uit Den Haag hebben gezamenlijk het kantoorgebouw Koningin Marialaan 15-17 in Den Haag verworven van Allianz Lebensversicherungs AG. Het gebouw, met een oppervlak van circa 8340 m[sup]2[/sup] en 35 parkeerplaatsen, is door de kopers verhuurd aan de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

DEN HAAG - William Investments uit Rotterdam en De Greef uit Den Haag hebben gezamenlijk het kantoorgebouw Koningin Marialaan 15-17 in Den Haag verworven van Allianz Lebensversicherungs AG. Het gebouw, met een oppervlak van circa 8340 m2 en 35 parkeerplaatsen, is door de kopers verhuurd aan de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

De VNG zal het gebouw gebruiken gedurende de ingrijpende renovatie van haar eigen gebouw. De eigenaren nemen binnenkort een besluit over de toekomstige bestemming van het gebouw.
Deltastate makelaars en vastgoedadviseurs bracht de verkooptransactie tot stand. Jones Lang Lasalle en Jacobus Recourt waren betrokken bij de verhuur aan de VNG.