Bouw Castellum in Houten gestart

HOUTEN - Ontwikkelingsverband Houten start de bouw van het project Castellum te Houten. Castellum vormt het hart van de uitbreidingslocatie Houten Zuid, die bestaat uit circa 7500 woningen. Het overgrote deel daarvan is inmiddels gerealiseerd. Het deel dat nu in aanbouw gaat bestaat uit 9000 m[sup]2[/sup] winkels en horeca met onder meer een vestiging van Hoogvliet en Albert Heijn, een ondergrondse parkeergarage met circa 360 parkeerplaatsen en 207 woningen.

HOUTEN - Ontwikkelingsverband Houten start de bouw van het project Castellum te Houten. Castellum vormt het hart van de uitbreidingslocatie Houten Zuid, die bestaat uit circa 7500 woningen. Het overgrote deel daarvan is inmiddels gerealiseerd. Het deel dat nu in aanbouw gaat bestaat uit 9000 m2 winkels en horeca met onder meer een vestiging van Hoogvliet en Albert Heijn, een ondergrondse parkeergarage met circa 360 parkeerplaatsen en 207 woningen.

Het Ontwikkelingsverband Houten bestaat uit: Synchroon, AM Wonen, Dura Vermeer Bouw, Rabo Bouwfonds en Trebbe Bouw. Synchroon treedt op als uitvoerend ontwikkelaar. Woningcorporatie Viveste neemt 162 woningen in eigendom.
De verkoop van de eerste woningen in Castellum start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2009.

Gerelateerde artikelen: