The Collection tekent 11 huurcontracten van in totaal 5600 m² in Amsterdam

In vier panden in de Amsterdamse binnenstad heeft The Collection huurders gehuisvest.

The Collection, een nieuwe verzameling van 11 hoogwaardige, historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam, biedt high end kantoorruimtes gekoppeld aan diensten en voorzieningen.

De panden, genaamd Chapters, zijn voorzien van volledig uitgeruste vergaderruimtes, boardrooms, penthouses, gyms, een sloep voor de deur, privétuinen, koffiebars en lounges. Members die kantoorruimte huren bij een van de Chapters krijgen toegang tot de voorzieningen van alle Chapters. 

Sinds de officiële lancering heeft The Collection 11 huurcontracten getekend van in totaal 5600 m², verdeeld over de eerste vier locaties in het centrum van Amsterdam. Het betreft Chapter No 1 aan de Looiersgracht 43, Chapter No 2 aan de Stadhouderskade 85, Chapter No 3 aan de Westermarkt 2 en Chapter No 4 aan de Herengracht 433, die allemaal onlangs zijn opgeleverd.

Het gaat om de volgende nieuwe 'members': Cliq Digital, Enviolo, PGMBM, FLYR Labs, Quin Dokters, Madison Black & Sthree, VESPER Advocaten, We Health Square, Ecco Leather, CoolGames en Amp.Amsterdam // The Sonic Branding Company.

De renovatiewerkzaamheden van de eerste vier Chapters zijn voltooid. De komende negen maanden zullen nog vijf Chapters de deuren openen waarbij circa 14.750 m² beschikbaar komt voor de verhuur.

The Collection is een initiatief van HighBrook Investors en REB Projects. The Collection is ontwikkeld vanuit de gedeelde overtuiging dat werk een prettige, sociale, inspirerende en motiverende ervaring moet zijn in een passende werkomgeving. The Collection wordt geadviseerd door Cushman & Wakefield (Chapter No 1), DRS (Chapter No 2 en 3), Colliers (Chapter No 4) en asset manager Everglow Real Estate.