Cushman & Wakefield treedt toe tot adviesraad CRREM

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is toegetreden tot het Global Scientific and Investor Committee van de Crrem.

Lucy Matchett en Anouk Donkervoort, beide Senior Strategy Consultant Sustainability, zullen namens de organisatie deel uitmaken van deze adviesraad van Carbon Risk Real Estate Monitor (CRREM). Met haar deelname aan het Global Scientific and Investor Committee zal Cushman & Wakefield een actieve bijdrage leveren aan het ontwerp en de ontwikkeling van deze Risk Assessment Tool ter ondersteuning van de decarbonisatie van de vastgoedsector.

Crrem Risk Assessment Tool

De overgang naar een koolstofarme economie om te voldoen aan het Akkoord van Parijs is een belangrijk aandachtspunt bij de decarbonisatie van de vastgoedsector. Inzicht in het operationele energieverbruik van een gebouw is een belangrijke indicator voor de ESG-prestaties ervan. Voor duurzaamheidsadviseurs is het noodzakelijk om deze indicator te identificeren bij het ondersteunen van klanten met Net Zero-doelstellingen. De Crrem Risk Assessment Tool geeft inzicht in de afstemming van een gebouw op het Akkoord van Parijs en maakt strategische beslissingen mogelijk om de energie-efficiëntie te verbeteren en de koolstofuitstoot te verminderen.

Laatste nieuws

Evenementen