Plein.nl huurt kantoorruimte in Bison Office Spaces

Internetwinkel Plein.nl heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een kantoor in de nieuwste toren van Bison Office Spaces in Maarssen.

Het kantoor heeft een oppervlakte van 1.221 m² en is gelegen op de 2e en 3e verdieping in het pand aan het Bisonspoor 3002. Er worden eveneens 24 parkeerplaatsen gehuurd.

Bison Office Spaces is een vestigingslocatie voor zowel grote als kleine bedrijven in centraal Nederland. In totaal kent het complex vijf kantoortorens met een totale oppervlakte van ruim 23.288 m². Vier kantoortorens hebben een ingrijpende renovatie ondergaan en zijn verduurzaamd, van moderne klimaatinstallatie tot en met nieuwe gevelbekleding. De vijfde toren is geheel nieuw en eind 2023 opgeleverd.

Plein.nl is een internetwinkel met een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van drogisterijartikelen en verzorgingsproducten tot dierenbenodigdheden en huishoudelijke handelswaar.

Ans de Wijn trad namens de verhuurder, Winter Trust Real Estate, op als adviseur. Basis Bedrijfshuisvesting trad op namens de Huurder.