Solidiam koopt gebouw A-factorij van St. Bedrijfstakpensioenfonds Zorgverzekeraars

AMSTERDAM - Onlangs heeft Solidiam N.V. het gebouw A-factorij van Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Zorgverzekeraars gekocht. Het kantoorgebouw ligt binnen de ring A10 op het industriegebied de Schinkel in het verlengde van de Zuidas in Amsterdam. Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar metrage van 11.850 m[sup]2[/sup] kantoorruimte en 137 parkeerplaatsen.

AMSTERDAM - Onlangs heeft Solidiam N.V. het gebouw A-factorij van Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Zorgverzekeraars gekocht. Het kantoorgebouw ligt binnen de ring A10 op het industriegebied de Schinkel in het verlengde van de Zuidas in Amsterdam. Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar metrage van 11.850 m2 kantoorruimte en 137 parkeerplaatsen.

Huurders zijn o.a. Ogilvy, 20th Century Fox, Etcetera, Meyer & Van Schooten en Proud Design. De gemiddelde huurtermijn bedraagt circa 5 jaar en de totale huurstroom is circa € 2,2 mln.
In 2005 is de A-Factorij, een voormalige fietsfabriek, volledig gerenoveerd. Daarnaast zijn er 3 torens met “loft” kantoorgebouwen gebouwd. Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Zorgverzekeraars werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en Loyens Loeff. In deze tranactie is Solidiam geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs en Baker McKenzie