Heleen Aarts volgt Wienke Bodewes op als CEO van Amvest

Heleen Aarts (45) start 1 oktober als Chief Executive Officer van Amvest.

Zij volgt Wienke Bodewes (66) op die nog tot eind 2018 als adviseur aan Amvest verbonden blijft. Naast Heleen bestaat het directieteam van Amvest dan uit Dennis van Vugt (Chief Financial Officer), Wim Wensing (Chief Investment Officer) en Bas van de Ven (Director Development & Transactions).

De dagelijkse aansturing van de ontwikkelingsactiviteiten komt in handen van Bas van de Ven, die dat voorheen samen met Aarts deed. Het managementteam van Development bestaat verder uit vier projectdirecteuren: Leonore Reijnen, Maarten Janssen, Ralf Peeters en Armand Schuurman.

Aarts is sinds 2005 werkzaam bij Amvest. In 2009 werd ze benoemd tot Directeur Gebiedsontwikkeling. Aarts is bestuurskundige en gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling, een vakgebied dat gekenmerkt wordt door samenwerkingsverbanden tussen publieke en private partijen.

Zij studeerde bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden en volgde de postdoctorale Master of Real Estate-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Zij begon haar loopbaan als adviseur bij Akro Consult. Daarna was ze werkzaam als senior gebiedsmanager bij AM.

Naast CEO bij Amvest is Aarts voorzitter van de Deelnemersraad en Dagelijks Bestuur van Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG), lid van de Raad van Advies van Master City Developer (MCD) en bestuurslid van de Nederlandse Vastgoedsociëteit Amsterdam (NVA).