Eurailscout huurt 1100 m[sup]2[/sup] kantoor in Amersfoort

AMERSFOORT - Eurailscout Inspection & Analysis heeft voor een periode van vijf jaar circa 1100 m[sup]2[/sup] kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen gehuurd in het gebouw aan de Berkenweg 11 in Amersfoort. De eigenaar en verhuurder van het object is Tasman Properties. Eurailscout is sinds 2000 werkzaam in de beeldvormende diagnostiek van het spoor met een vloot van tien meettreinen om de kwaliteit en de veiligheid van het spoor te controleren.

AMERSFOORT - Eurailscout Inspection & Analysis heeft voor een periode van vijf jaar circa 1100 m2 kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen gehuurd in het gebouw aan de Berkenweg 11 in Amersfoort. De eigenaar en verhuurder van het object is Tasman Properties. Eurailscout is sinds 2000 werkzaam in de beeldvormende diagnostiek van het spoor met een vloot van tien meettreinen om de kwaliteit en de veiligheid van het spoor te controleren.

De totale metrage van het object bedraagt circa 14.000 m2 kantoorruimte. Voor de verhuur is nog 1444 m2 beschikbaar op de zevende (405 m2) en negende (1039 m2) verdieping.
De huurder werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting. DTZ Zadelhoff trad samen met Holland Realty Partners op als adviseur van eigenaar en verhuurder Tasman Properties cv.