Heeneman & Partners koopt winkelcomplex in Rijswijk

Heeneman & Partners heeft ten behoeve van haar nieuwe groeifonds Selectiefonds.nl een multi-tenant winkelcomplex in Bogaard Stadscentrum Rijswijk gekocht.

Het gebouw van 4.600 m², gelegen aan de Prins Willem Alexander Promenade 20 in Rijswijk, telt vijf huurders, waaronder Hema, Xenos, Etos en Pearle. Het is de eerste aankoop voor Selectiefonds.nl. Heeneman & Partners is naar eigen zeggen al met de volgende acquisitie bezig voor het nieuwe fonds.

Rob van Sabben, partner en directeur vastgoed bij Heeneman & Partners: “Deze aankoop markeert de start van ons selectiefonds.nl, waarin wij verschillende soorten vastgoed gaan kopen waarmee wij een bewezen trackrecord hebben, zoals winkels, supermarkten, horeca en maatschappelijk vastgoed. Bogaard Stadscentrum is aan het transformeren naar een nieuw stadscentrum met een mix aan functies. Een groot deel van de winkels is of wordt gesloopt en maakt plaats voor woningen, horeca en groen.”

De koper werd bij deze aankoop geadviseerd door SPRMRKT Vastgoed en is juridisch bijgestaan door Lexence Advocaten en Notarissen. Verkoper Investore Prime Retail werd geadviseerd door Brickstone.