Wimjan van de Wiel vermogensbeheerder bij Amro Partners

De Londense vastgoedinvesteerder Amro Real Estate Partners heeft Wilmjan van de Wiel aangetrokken als beleggingsbeheerder. Van de Wiel, die vanuit het Amro-kantoor in Amsterdam werkt, ondersteunt bij de uitbreiding van de Europese markt voor studentenhuisvesting.

Van de Wiel komt over van Capital Value, waar hij zich sinds 2021 als vastgoedadviseur op build-to-rent- en PBSA-markten richtte. Hij gaat bij Amro met de Europese senior managing director Rainer Nonnengaesser samenwerken bij het versterken van de tak studentenhuisvesting in Nederland.

Naast het Amsterdamse kantoor, dat vorig jaar van start ging, heeft Amro deze week een nieuwe vestiging in Frankfurt geopend. De vastgoedinvesteerder wil een belangrijke speler worden op de Europese markt voor studentenhuisvesting in de komende tien jaar, voortbouwend op zijn Iberische trackrecord, dat nu bestaat ruim 3.100 onderkomens voor studenten.

Van de Wiel: “De vraag onder de studentenpopulatie groeit en wij gaan in die behoefte voorzien door hoogwaardige, inclusieve gemeenschappen te creëren.”

Laatste nieuws

Evenementen