Vastgoedvermogensbeheerder naar WTC The Hague

De duurzame vermogensbeheerder in Nederlands vastgoed NLV heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bouwinvest voor de huur van kantoorruimte in World Trade Center The Hague.

De vastgoedvermogensbeheerder nam per 1 januari zijn intrek in WTC The Hague in een kantoorruimte van 850 m². De organisatie koos onder andere voor het multi-tenant complex vanwege het duurzame karakter en een breed scala aan hoogwaardige voorzieningen, zoals diverse horecagelegenheden, een sportschool en congrescentrum. Het gebouw beschikt over een BREEAM In-Use ‘Excellent’ certificaat.

NLV is een nieuwe vastgoedvermogensbeheerder voor pensioenfondsen PMT, Rail & OV en Bpf Koopvaardij. Met deze oprichting bundelen zij hun vastgoedexpertise en vergroten ze hun slagkracht op het gebied van direct Nederlands vastgoed. De organisatie beheert ongeveer €5 mrd en richt zich op het bieden van een stabiel rendement op de lange termijn voor haar pensioendeelnemers.

De transactie werd tot stand gebracht door CBRE die verhuurder Bouwinvest, eigenaar van WTC The Hague, adviseerde in collegiale samenwerking met Nadorp Bedrijfsmakelaars. NLV werd geadviseerd en voor de inbouw (design & built) begeleid door Cushman & Wakefield.