Uniek Bedrijfsmakelaars verkoopt en verhuurt in het oosten van het land

Uniek Bedrijfsmakelaars heeft zeven winkel- en bedrijfspanden verkocht en verhuurd in het oosten van Nederland. Zo werd in Nijverdal een koopovereenkomst gesloten met een particuliere belegger voor Energiestraat 17B, een kantoor- en bedrijfsruimte van 600 m², die omgebouwd wordt tot bedrijfsunits.

Eveneens in Nijverdal werd een huur-/koopdeal gesloten voor de nieuwbouw bedrijfsunit gelegen aan de Nicolaus Ottostraat 9A 09. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 75 m² en beschikt over een entresolvloer van 48 m². Het object is verhuurd en verkocht aan PVC Fabriek B.V. en Uniek Bedrijfsmakelaars trad op namens een particuliere belegger.

Namens de eigenaar van het winkelpand aan de Nieuwe Kerkstraat 26 in Borne werd de verkoop aan een particuliere belegger begeleid. Het object bestaat uit een winkelruimte op de begane grond met woon-/opslagruimte op de verdieping. De winkelruimte op de begane grond is thans verhuurd aan pizzeria Samio. Het geheel is gelegen op een perceel van 150 m².

Per 1 november 2024 werd een huurverlenging gerealiseerd aan de Wesseler Nering 21B in Enschede met zittend huurder Bakker Nollen, die op deze locatie 200 m² huurt.

Aan de Textielstraat 20A in Haaksbergen werd 950 m² bedrijfs-/kantoorruimte verhuurd aan een lokale gebruiker. De huurovereenkomst gaat in per medio oktober voor de duur van 5 jaar.

Uniek Bedrijfsmakelaars heeft namens een vaste relatie de herontwikkelingslocatie aan de Oldenzaalsestraat 83 in Hengelo aangekocht. Het geheel omvat een perceel van 950 m² en is gelegen nabij de centrumkern van Hengelo.

Aan de Noordermorssingel 13 te Rijssen werd een bedrijfsruimte van 575 m² met 328 m² kantoorruimte aangekocht namens installatie bedrijf Van Dam. Het object is momenteel verhuurd aan een zusteronderneming van koper, te weten De Leeuw Installaties. Het geheel is gelegen op een kavel van ca. 2.100 m².

Artikelen in de omgeving: